GRATIS SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE!
Plexiglas en Aluminium Producten Retourneren
Onze Plexiglas en Aluminium schilderijen worden op verzoek speciaal voor jou gemaakt, toch willen wij je de kans bieden je bestelde product binnen 14 dagen na levering retour aan te melden wanneer je hier niet tevreden over bent. Hierna heb je nog 14 dagen om het product retour te sturen. 

Canvas Producten Uitgesloten van Retour
Let op: Onze canvas producten worden speciaal voor jou gemaakt, aan de hand van je keuzes. Het is dan ook niet mogelijk het canvas product te retourneren.Let op: Om onze prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden willen wij je vragen zorgvuldig om te gaan hiermee en niet onnodig meerdere schilderijen te bestellen op zicht.  

Wanneer je een product retour wilt sturen dien je dit vooraf schriftelijk aan ons kenbaar te maken via info@about-arts.nl . 
 Tevens raden wij aan om je pakket met een gerenommeerde koerier te versturen en met track and trace mogelijkheid. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. (Schilderijen groter dan 80 x 120 cm kunnen niet geretourneerd worden met Post NL of DHL, hiervoor dien je een koeriersdienst voor in te schakelen.)

Indien het pakket beschadigd of verloren is geraakt door toedoen van de koerier, geven wij GEEN teruggave van het aankoopbedrag bij het retourneren. A
ls je een product gebruikt, incompleet of beschadigd terugstuurt, kan er waardevermindering worden toegepast. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Kom je er bij levering achter dat je ontvangen schilderij beschadigd is? Dan kijken wij uiteraard naar een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op via info@about-arts.nl .
Let op! helaas is het niet mogelijk om maatwerk terug te nemen. Dit geldt voor alle afwijkende formaten, die niet op onze website zijn aangegeven en wijzigingen in originele prints. Ook geldt dit voor op maat gemaakte prints (bv een photoshop opdracht, of eigen inbreng) 
Na ontvangst van het geretourneerde product zal het betaalde bedrag binnen 14 dagen op je rekening worden teruggestort. Indien waardevermindering van toepassing is zal hierover contact opgenomen worden. 

 

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@about-arts.nl . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur op https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Speciale instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?


Zoeken  

DON'T MISS OUT

Blijf op de hoogte van de laatste trends& nieuwe producten!