GRATIS SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE!
Modern schilderij vrouw

Een schilderij bestellen bij About Arts

Wij vinden het erg belangrijk dat je niet te veel betaald voor jouw kunstwerk. Wij hebben er dan ook voor gekozen om onze producten direct vanuit de leverancier naar jou te verzenden.
Hiermee wordt er bespaard op opslag-, transport en verpakkingskosten, waardoor wij onze producten tegen een eerlijke prijzen kunnen aanbieden. 

Wij hanteren een gemiddelde verzendtijd van 3 tot 6 werkdagen, dit omdat het product speciaal voor jou gemaakt wordt. Voor producten met de afmeting vanaf  100 x 150 cm en 100 x 100 cm en groter geldt een levertijd 10 tot 12 werkdagen. 
De levertijden gelden 12 uur nadat de bestelling geplaatst is.
Dit doen wij zodat de klant nog 12 uur de tijd heeft om zijn/haar bestelling te wijzigen of annuleren.

Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je van ons een Track& Trace code. 

Wij nemen verzendkosten voor rekening. Dit houdt in dat elke bestelling binnen Nederland en België gratis bij jou geleverd wordt. 
Bestellen vanuit een ander land? Dan zijn verzendkosten voor eigen rekening. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Meerdere producten besteld en nog niet alles ontvangen? Het kan zijn dat uw order in meerdere pakketten verstuurd wordt en sommige producten op een later tijdstip in levering worden gebracht i.v.m. een langere productietijd.
Vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? Geen probleem! Stuur gerust een e-mail naar info@about-arts.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder.
Speciale instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?


Zoeken  

DON'T MISS OUT

Blijf op de hoogte van de laatste trends& nieuwe producten!