GRATIS SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE!

Wanddecoratie met de Flexa kleur Wild Wonder

Wanddecoratie met de Flexa kleur Wild Wonder
Schilderij bonaire strand
Het echte herfstweer is weer op komst. We bereiden ons weer voor op minder weer en een knus huis. Daarom staat Oktober bekend als de 'woonmaand' van het jaar.  
Traditiegetrouw maakt Flexa hiervoor de nieuwe kleur van het jaar bekend. Dit jaar maken we kennis met de Flexa kleur van het jaar 2023: Wild Wonder! 
Met Wild Wonder en de bijbehorende kleurpaletten kun je de magie van de natuur je huis binnenhalen. Iets waar we toch echt wel naar verlangen in de koudere maanden.
Bij het herfstklaar maken van het interieur is een modern schilderij de finishing touch, maar welke schilderijen passen eigenlijk mooi bij de kleur van het jaar? 
Flexa kleurenpallet
Wij willen je graag inspireren met een aantal prachtige combinaties. Een plexiglas schilderij of Aluminium schilderij passen prachtig in combinatie met Wild Wonder en de bijbehorende kleurenpalleten.

Flower Woman

Schilderij Flower Woman met kleur van het jaar Wild Wonder

Het prachtige schilderij "Flower Woman" is mooi in combinatie met de kleur Wild Wonder. Op het zwart wit schilderij zie je een vrouw met een bloem op haar hoofd. De natuur naar binnen halen komt samen door de kleur Wild Wonder en dit schilderij te combineren. 

Door dit zwart wit schilderij toe te passen op Geborsteld Aluminium krijgt het schilderij een stoere touch. 

Bonaire Beach

Schilderij Bonaire Strand

De kleur Wild Wonder komt prachtig terug in dit strand schilderij. Het moderne "Schilderij Bonaire Beach" geef je een zomers gevoel tijdens de koudere dagen.  

Onze hele collectie bekijken? Klik dan hier! 

 

 

Fotobron:www.flexa.nl

 

Speciale instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?


Zoeken  

DON'T MISS OUT

Blijf op de hoogte van de laatste trends& nieuwe producten!