GRATIS SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE!

Doorbreek rechte lijnen in je interieur..

Doorbreek rechte lijnen in je interieur..

 

Ronde vormen, ze zijn de laatste tijd steeds meer terug te vinden bij ons thuis. Inmiddels is deze organische vorm dan ook niet meer weg te denken in het interieur.  Door ronde en rechte vormen in het interieur met elkaar te combineren creëer je een mooi balans, daarnaast geeft de afwijkende vorm een speels effect. Een rond schilderij is dan ook een echte toevoeging in het interieur.  

Wist je dat ronde vormen positieve associaties op roept in ons brein? Rond wordt geassocieerd met dingen als warmte, vriendelijkheid en zachtheid. Dit heeft een positieve invloed op jouw gemoedstoestand en dus ook op jouw gevoel.

Als echte interieur liefhebbers kunnen wij natuurlijk niet achter blijven, want rechte lijnen doorbeken doe je niet alleen met een rond vloerkleed of ronde tafel..
Ronde wanddecoratie is natuurlijk een goed item hiervoor. 

About Arts probeert onderscheidend te zijn door het aanbieden van een uniek assortiment. Met oog hierop hebben wij dan ook een unieke collectie met ronde wanddecoratie toegevoegd aan onze collectie.

Het voordeel van de ronde schilderijen is dat deze ook geschikt zijn als tuincirkel. Op deze manier kan je dus ook de rechte lijnen in de tuin of overkapping doorbreken.

Geïnteresseerd in een rond schilderij? Neem gerust contact met ons op!  Of neem een kijkje in de collectie.

 

 

Speciale instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?


Zoeken  

DON'T MISS OUT

Blijf op de hoogte van de laatste trends& nieuwe producten!